Piektdiena, 18.10.2024 06:47
Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds
Piektdiena, 26. jūlijs, 2024 10:29

Skultē priecēs kristīgās mūzikas festivāls "Jubilate"

Lelb.lv
Skultē priecēs kristīgās mūzikas festivāls "Jubilate"
Attēli - pixabay.com un www.lelb.lv
Piektdiena, 26. jūlijs, 2024 10:29

Skultē priecēs kristīgās mūzikas festivāls "Jubilate"

Lelb.lv

27. jūlijā no plkst. 10.00 ikviens mīļi gaidīts Limbažu novadā, Skultē, pie Skultes baznīcas, kur pulcēsies kopā kristīgās mūzikas festivālā “Jubilate”. Festivālā apmeklētājiem būs iespēja pavadīt laiku ģimeniskā un radošā atmosfērā, kā arī būs pieejamas dažādas atrakcijas un darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem, savukārt vakarā gaidāms koncerts. Ieeja festivālā par ziedojumiem.

Slavēsim to Kungu dziedot un būsim kopā sadraudzībā, kur rīta agrumā uz mazās brīvdabas skatuves pie “Kafijotavas” priecēs Aivars Ozoliņš, Maija Turka, Aivars Lapšāns, Ilvis Falbaums, Andris Mucenieks un Madara Celma. Savukārt Skultes baznīcā pašiem mazākajiem būs iespēja tikties uz sestdienas “Rīta sadraudzību bērniem” un pēc tam kopīgi sadziedāties Skultes baznīcas parkā pie “Kafijotavas”.

Pēcpusdienā plkst. 16.00 būs skatāma (kristīgā) kustību teātra “Purple line” izrāde “Jona” uz lielās skatuves, kam plkst. 18.00 sekos vakara koncerts un sadziedāšanās ar dziesminiekiem Eriku Loku, Valdi Dvorovu, Andri Mucenieku, Aivaru Lapšānu un Aivaru Osi. Divi mācītāji – Aigars Vančenko un Ivars Jēkabsons – ir satikušies elektroniskajā mūzikā, radot kristīgu apvienību “Angel Beats”. Vakara gaitā būs dzirdami arī liecību stāsti un pateicības no sabiedrībā zināmiem kristiešiem.

Savukārt svētdien, 28. jūlijā, plkst. 11.00 notiks brīvdabas dievkalpojums pie Skultes baznīcas, ko vadīs Pēterupes un Skultes evaņģēliski luterisko draudžu mācītājs Ivo Pavlovičs ar dažādu mūziķu piedalīšanos.

Kristīgās mūzikas festivālu organizē Skultes Evaņģēliski luteriskā draudze sadarbībā ar Pēterupes Evaņģēliski luterisko draudzi. Festivāla laikā saziedotie līdzekļi tiks novirzīti pasākuma tehniskā nodrošinājuma izmaksu segšanai. 

mceu_99316093211721978831577.jpg