Otrdiena, 22.10.2024 22:17
Airisa, Irīda, Īrisa
Pirmdiena, 21. oktobris, 2024 07:55

Ar bundžu trāpa sētniecei, ziņo policija

OVV
Ar bundžu trāpa sētniecei, ziņo policija
Foto: OVV
Pirmdiena, 21. oktobris, 2024 07:55

Ar bundžu trāpa sētniecei, ziņo policija

OVV

Ogrē, Ausekļa prospektā, 15. oktobrī kāds no 7. stāva pa logu izmeta skārda bundžu un trāpīja ar to pa muguru sētniecei. Ierodoties adresē, dzīvoklī, no kura bundža tika izmesta, durvis neviens neatvēra. Kaimiņš no 64. dzīvokļa paskaidroja, ka nesen divas personas devušās projām. Sētniece iesniegumu rakstīt nevēlējās, tikai gribot, lai veic pārrunas. Sieviete palūdza, ja ir iespēja, vakarā apsekot dzīvesvietu un aprunāties. Vakarā atkārtoti apsekota adrese, un durvis atvēra vīrietis manāmā alkohola reibuma stāvoklī. Viņš paskaidroja, ka šodien bija ballīte un alus bundža nejauši izkrita pa logu. Ar vīrieti veiktas pārrunas.

Apmaldījās sēņotāja

14. oktobrī Krapes pagastā apmaldījusies kāda gados vecāka sēņotāja. Viņas meklēšanā iesaistījās arī Valsts policija. Braukājot apkārt pa sievietes iespējamo pazušanas vietu mežā, policija vairākkārt slēdza iekšā bākugunis un skaņas signālus, līdz sieviete sadzirdēja aptuveno virzienu un tajā devās, līdz uzgāja uz meža ceļa, kur tālumā bija pamanījusi policijas darbinieku mašīnas ar ieslēgtajām bākugunīm. Sieviete, iznākot no meža, bija sveika un vesela, par veselības stāvokli nesūdzējās, neatliekamā palīdzība nebija nepieciešama. Policijas darbinieki sievieti nogādāja viņas dzīvesvietā.

Mūzika izslēgta

13. oktobrī saņemts izsaukums no Lielvārdes par skaļas mūzikas atskaņošanu, kas traucē apkārtējiem iedzīvotājiem nakts mieru. Ierodoties tika konstatēts, ka mūzika tiek atskaņota jaunbūvē. Tās īpašnieks paskaidroja, ka esot visu dienu strādājis, bija noguris un esot aizmidzis pie ieslēgtas mūzikas. Vīrietim tika paskaidrots, ka nakts miera traucēšana ir administratīvs pārkāpums, par kuru var tikt saukts pie atbildības. Ar vīrieti tika veiktas pārrunas, mūzika tika izslēgta.